Jelentkezőknek

Jelentkezés előtt kérlek olvasd el. Amennyiben jelentkeznél, ITT  vagy a fórumon megteheted!

Szabályzat

A klánt, mint közösséget alapvetően a közös cselekvés, és a kommunikációs csatornák használata határozzák meg. Ha nem megfelelő a kommunikáció, az félreértésekhez vezethet, ami konfliktusokat szülne. Ezért a klán elöljárói kettő kommunikációs csatornát jelöltek meg. A klánhonlapot a hozzárendelt fórummal, és egy teamspeak alkalmazást.

A klán internetes fóruma a közösség aktív formáló terepe. Nélküle a kláncset lényeges információi elvesznének a csevegések között, ráadásul csak az éppen online tartózkodóknak szól. A Voice-chaten elhangzó beszéddel szintén ez a helyzet. Ezért minden lényeges információnak írott formában - csak a klántagok számára elérhető, elkülönített részen -, a fórumon kell formát öltenie!

A klánfórumra való regisztráció ezért előfeltétele a klánba való bejutásnak, és a fórum rendszeres használata kötelező a tagoknak!

A fórum elég nagy terjedelmű. Kötelező használata nem azt jelenti, hogy mindenkinek el kell olvasnia az eddigi összes hozzászólást és naponta írnia kell valamit, még ha nincs is mondandója. De a klántagok számára fontos híreket a klán elöljárói a fórum kiemelt részein teszik közzé. Nem utolsó sorban, minthogy a közösséget kiemelkedően fontosnak tartjuk, a klántagok jobb megismerését is elősegíti, ha időnként olvasgatsz a fórumon, vagy az ismerkedjünk részt kitöltöd. Használd bátran a fórumot saját véleményed, ötleted kifejtésére is, valamint mások tanácsainak, trükkjeinek megismerésére. A klánfórum kulturált használatát a klán elöljárói, mint moderátorok felügyelik.

A fórumot rendszeresen látogatva könnyebb és rövidebb idő áttekinteni, mint nagy kihagyásokkal. Figyelemfelkeltő ikonok jelzik az új tartalmakat, és számos funkció segíti a szűrést, keresést. Ha mégis problémád akadna használatával, ne ess kétségbe, kérd egy vezető segítségét!

Minden tagnak kötelessége valamilyen szinten részt venni a klán életében. Ha bizonyos okokból kifolyólag az illető hosszabb ideig nem tud játszani, akkor azt be kell jelenteni a fórum erre kialakított részén.

A bekerülés menete:

Kérvényezed a webolalon a tagságba kerülést, úgy hogy előtte már legalább három hónapja aktív tagja (Modokat letöltöd, Teamspeaket használod, Néha beszélsz is) vagy a közösségnek, és hetente egyszer feljársz játszani kicsit, bevésődik a neved a fejünkbe!

Nem kell folyamatosan a parancsainkra figyelni lehet különcködni csak a akkor nem a csapattal tartasz elmész máshová a térképen stb..(fegyverben nem nagyon alkalmazunk megkötést armasyncben lévő fegyvermódok közül választhatsz bátran!) Ha tetszett, ahogy csináljuk a dolgokat, jöhetsz többször is hozhatsz haverokat is nyugodtan.

Ha ez az idő letelt kérvényezheted HAF tagság felvételedet! Kapsz egy szép plecsnit a neved mellé ( a játékbeli id megadása után) Amit nagy valószínűséggel meg is fogsz kapni! Viszont: A következő 3 hónapban fokozottabban figyeljük munkáságodat próbaidő jelleggel! Ha eltűnsz, törlünk a HAFclan tagjai közül.

Alaptagságod maradhat, ilyenkor Tilos bejelentés nélkül eltűnni! Ha letelt a három hónap, akkor már állandósítjuk a tagságodat ilyenkor már csak kirívó esetben vesszük el ! (Amire még nem volt példa)

És itt következzen a mi feladataink felsorolása: A játékhoz szüksége infrastruktúra biztosítása, Játékszerver, Teamspeak szerver, Armasync, módok lehető legfrissebb változatainak biztosítása, játékbeli segítség, telepítési problémák megoldása állandó szerverfelügyelet!

Állandó játékaink általában szerda este kilenc körül illetve hétvégén egyszer este valamelyik nap van lehetőség. Ilyenkor általában kész küldetést játszunk vagy valamit kipróbálunk. Egyéb időpontokban Bármilyen küldetés szabadon játszható kivéve, ha erről külön kérés születik. Sőt kérnék is hogy használjátok a szervert! Ha mód nélküli küldetést indítotok, akkor jöhet játszani móddal nem rendelkező haverotok is.

Várunk mindenkit!

Jimcat [HAF ]

 

Megosztom itt: FacebookMegosztom itt: Google Plus

Xpert Timeline

Icons

arma iii 256 1 arma iii 256 2 arma iii 256 3 arma iii 256

jPanel Right

  • youtube-icon

    Nézd meg videóinkat a YouTube portálon!

    facebook-icon-128

    Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

jPanel2 Left

H

A

F

 

A

3

 

s

z

e

r

v

e

r

jPanel bottom

HAF TS