compress Jelentések

Több
2018 febr. 22 18:21 #11028 Írta: borzas8814
borzas8814 válaszolt a témára: Jelentések
Köszönet!

Jómagam és bajtársaim a Charlie osztagban kaptunk helyet. Az osztag fő feladata a többi osztag biztosítása,támogatása avagy mentése. Jól működött a szakasz minden ránk bízott feladatot teljesítettünk. A kommunikáció nagyon jól működött szakasz szinten, bár már raj szinten volt hiba.
Pl. mindenki a szakasz parancsnoknak jelentett ez által nem lett volna szükség raj pk-ra.
Ettől eltekintve NAGYON JÓ KÜLDETÉS VOLT. Jó volt a felderítés,a többi szakasz megoldó képessége is nagyon jó volt. A felcserek is nagyon jól működtek, ez számomra nagyon kellemes meglepetés volt.

Köszönet:
Zeus
Ranger
Harc
Haf
Szakasz parancsnok
Fő parancsnok
Felderítők
Medic-ek
És minden katonának.............................................................................................................
Akit kimaradt elnézést!
Köszönöm!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gery, kb.jocó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 febr. 22 17:11 #11027 Írta: metalf12
metalf12 válaszolt a témára: Jelentések
Üdvözletem! Tudom nem vagyok egy profi armás de viszont én megkedveltem ezt a HAF-clant! Mikor beléptem akkor egy újonc voltam máig is az vagyok :) . De viszont szeretnék előrébb lépni ezzel és ezért szeretnék minden játékban részt venni! Ezért is írom ide le a 2018.02.17. bevetést melyben a légvédelmi eszközöket kell megsemmisíteni illetve adatokat kell ki gyűjteni én a Charlie osztagban szerepeltem lövészként és Borzas a rajparancsnokom volt! Amikor beléptem sok barát és ismeretlen emberek között voltam,majd később felsorakoztunk osztagokra és utána elindultunk! Tartottuk a lépéseket voltak fáradtak de azért nem hagytuk őket cserben.Majd később egy kis településsel találkoztunk amiben meglepően ellenségek voltak! De ez nekünk nem volt akadály könnyen lerohantuk őket. Voltak kis sérülések de azokat elláttuk. Kullancs a géppuskásunk neki nagy örömöt szerzet az a pillanat amikor "tábortüzet" rakott az útra :D ,egyszóval látunk egy járművet az úton Kullancs a parancsra megkezdte sorozni :D :) . Majd később elindultunk és találkoztunk az erdőben egy kis bázissal melyen légvédelmi eszközök,illetve helicopter leszálló pálya volt! Ez se volt nekünk akkora akadály áthatoltunk rajta. De aztán volt egy kis problémánk akkor amikor találkoztunk Jimel és Liszka-val a Charlie osztag mesterlövészei. Mert viszont egy BTR elöl kellet menekülnünk amivel szinte "farkas szemet néztünk" :D szerencsére nem volt senki aki neki állt volna lőni a BTR-t.De később azt a problémát is megoldottuk. Tovább haladtunk és megtaláltuk a nagy bázist amit elkellet foglalni illetve a légvédelmi eszközöket megsemmisíteni és adatokat találni! Nagy tűz harcba keveredtünk de idővel túléltük. Voltak kisebb sérülések illetve nagyobb is de a mediceknek nem volt ez akadály.! Én is megsérültem de viszont Borzas a rajparancsnokom felkapott és elvitt engem egy biztonságos helyre! Ott később helyre raktak engemet. Idővel elfoglaltuk a bázist és tovább haladtunk a kimenekülési pontra. Volt egy kis séta illetve egy kis eltévedés... De viszont később megtaláltuk és vártunk. Nem vártunk olyan sokáig és jött az erősítés. 2 helicopterel mentetek ki minket a végén és szerencsére nem történt akkora nagy baj a végén csak egy kis bag a helicopter alatt.! :D :) Majd megkaptuk a "mission completett" és ezzel lezavartuk a Szombat esti bevetést. Nekem ez nagyon tetszett imádtam legközelebb is legyen még ilyen! :D Elnézést kérek azért ha nagyon rondán írtam vagy nyelv helyességi hibáim voltak és ha valakit nagyon megbántottam ezzel akiket bele írtam a kis összefoglalásomba elnézést kérek érte és bocsánat! Tulajdon képen ennyit szeretem volna írni!
köszönöm metalf12 :) :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: jimcat[HAF], DögFather, Gery, kb.jocó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 febr. 19 22:15 #11011 Írta: Serathis
Serathis válaszolt a témára: Jelentések
Charlie osztag medic jelentés:

A küldetést sikerrel teljesítettük súlyosabb sérülések nélkül. A radarállomásig csak kisebb karcolások estek Charlien, A 2. célpontnál kellett az Echoból Geryt összekaparni. A 3. célpontnál (radar állomás) az orosz légicsapás miatt triage szituáció alakult ki, több súlyosabb sérülttel akiket elláttunk a többi medikkel. A kivonási pontra mindenki a saját lábán jutott el.

Javaslat: triage gyakorlat. Mi a tenedő több súlyosabb sérült esetén, orvosnak és a többieknek. CPR, érszorító, stb.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: jimcat[HAF], kb.jocó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 febr. 19 16:29 #11008 Írta: verbai1998
verbai1998 válaszolt a témára: Jelentések
na Pacsi nektek mindenkinek gratulálok a küldetéshez és további jó küldetést

üdv
verbai1998

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 febr. 19 09:15 #11005 Írta: Gery
Gery válaszolt a témára: Jelentések
A Charlie osztagban kaptam meg a beosztásom mint támogató-géppuskás. Osztagung a müvelet háttérbiztosítását kapta feladatul. Ezenfelül ha bármelyik más osztagnak szüksége van támogatásra mi siettünk volna a segítségükre. Az osztagban közép tályon foglaltam el a helyem, viszont ahogy megállt az osztag védelmi állásokat kezdtem kiásni, és biztosítottam hátra fele. Szerencsére nem kaptunk a hátunkba semmi ellenséges eröt. Az osztag egyenletesen mozgott egészen addig míg be nem értük a lövészpárost.
Ott egy gyors információ csere után indultunk volna tovább, sajnálatos módon idöközben befutott nagyjából 40 ellenséges egység és egy páncélozott BTR. Ezek vissza szorítottak minket, de kis idö elteltével más parancsot kaphattak mivel visszavonultak. Az utolsó bázis elfogalalásában már mi is aktívan részt vettük. Egy bunker kitisztítása közben rátláltam az eszméletlenül fekvök Dög-re. Sajnos mindenhonnan vérzett így ellátni nem volt esélyem sem, viszont a medikünk készenlétben állt. Mire oda cipeltem a bajtársat már minden készen állt az ellátására.
Nemsokkal ezután megkaptuk a kivonási parancsot, és mindenki elindult a LZ-fele ahol 2 helikopter vette fel a müveletben résztvevöket.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kb.jocó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 febr. 18 22:05 - 2018 febr. 18 22:06 #11002 Írta: kutya1985
kutya1985 válaszolt a témára: Jelentések
2018.02.17.-ei Vasfüggöny harci jelentés. A Charile osztag vezetésével lettem megbízva. Az első eligazításon a főparancsnok(Szaban) valószínűleg izgatottság és a kezdeti sokk információ kavarodása közepette megfeledkezett az osztagom beosztásáról. Végül jeleztem,hogy a hátér biztosítási és esetleges segítségnyújtási. Biztosító osztag ként eleinte a hátérben maradtunk és segítettünk ahol tudtunk. Az utolsó célterület felé haladva beértük a felderítő egységet és egy kisebb összetűzésbe kerültünk egy ellenséges BTR-el. Sikerült épségben megúsznunk és később továbbhaladási utasítást kaptunk a főparancsnokságtól. A utolsó célpontot a többi osztaggal együttműködve küzdöttük le.

Komolyabb veszteség nélkül sikeresen végrehajtattuk a hadműveletet. A kivonási pontot érve 2 csapatszállító helikopter érkezett az osztagok elszállítására. Az osztagom minden tagja dicséretet érdemel végezte mindenki automatikusan a dolgát nem kellet noszogatni őket. És most nemvolt önkéntes rambózás.

Charlie osztagparancsnok. Kutya
Utolsó szerkesztés: 2018 febr. 18 22:06 Írta: kutya1985.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: jimcat[HAF], Gery

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 febr. 18 07:34 - 2018 febr. 18 07:35 #10997 Írta: jimcat[HAF]
jimcat[HAF] válaszolt a témára: Jelentések
Napot!
Ha már Marci ennyit melózót ide jöhetnek egy párszavas értékelések a klántalálkozóról!
Jimcat jelentése:
Liszkával Sniper(igazából inkább megfigyelő) posztot töltöttünk be. A mozgásunk egyénien volt megoldva végigmentünk pár száz méterrel a rajok előtt. beavatkozásra csak camp maxvel után nyílt lehetőségünk de szerencsére viszonylag épp bőrrel megúsztuk!
A klán részvételére jár a pacsi mindenki odatette magát(aki nem az büntetve lett)
Külön kiemelném Kutya és Paladin munkáját(persze Marcust sem hagyjuk ki de tőle már alapelvárás a pontos odafigyelő munka . :-) )
Az új haf oldalon résztvevők is szép munkát végeztek !
Utolsó szerkesztés: 2018 febr. 18 07:35 Írta: jimcat[HAF].
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DögFather, Gery

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 jan. 10 07:32 #10839 Írta: verbai1998
verbai1998 válaszolt a témára: Jelentések
Köszönöm Darak És GodFather igen nincsen harag nem vagyok Haragtartó személy sem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DögFather

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 jan. 09 20:59 #10837 Írta: Darak
Darak válaszolt a témára: Jelentések
A nonverbális kommunikációval az a baj, hogy nem tudja az ember a másikkal érzékeltetni hangulatát, szarkazmusát(stb.), ergo erre találták ki a smileykat... Amit írtam azt mosolyogva tettem,nem gondoltam komolyan, ezt próbáltam megdobni röhögős fejekkel. Verbai megjegyzését én poénként fogom fel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 jan. 09 20:35 - 2018 jan. 09 20:37 #10836 Írta: DögFather
DögFather válaszolt a témára: Jelentések
Üdv Uraim!

Tisztelt Verbai1998 Fórumozó!

Attól függetlenül hogy ez egy Fórum a "Virtuális Világban" még a másik ember iránti Tiszteletet meg lehet, meg kell(!!!) adni! Azért mondom (írom) ezt neked mert egyre többször úgy tűnik nekem - hansúlyozom hogy Nekem! - mintha Te lennél ezen a Fórumon a GlobálisAtyaúristen.
Nem sértegetlek, nem bántalak, de kérlek figyelj oda a jövőben arra, hogy a hozzászólásaidat hogyan fogalmazod meg! A Fogalmazás iskolai tananyag, vagyis Alapműveltség-hez hozzátartozik.

Tudom jól hogy alkalmazkodni kell, kompromisszumokat kell kötni az életünkben, mert mások vagyunk, egyenként másképpen szocializálódtunk, amit el kell fogadnunk. De azt gondolom, hogy jól van ez így mert mások is emberek ezt tartsuk tiszteletben. Ők is élnek, léteznek, éreznek, ezért ne bántsunk senkit - én sem akarlak Téged! - csak bennem is van pár hiba amiből egyet néha nem bírok legyűrni. Ez pedig az ha tiszteletlenséget érzek,látok. Lehet régimódi-nak tartanak, nekem ez mindegy, de régen is voltak emberi értékek amit igyekezett mindenki betartani.
Én például szeretek olvasni, és tudod mostanában régi nagy bölcsek könyveit szoktam, meg önismereti dolgokat, pszichológiai műveket, írásokat. Mindezt azért, hogy én ne hibázzak (!) annyiszor másokkal szemben! Remélem ebből nem lesz harag, én sem akarnám veled szemben.
Legyen további szép napod!

<p>"Azt tesszük ami a parancs, és nem azt ami helyes!" /Miller Százados/</p>
Utolsó szerkesztés: 2018 jan. 09 20:37 Írta: DögFather. Indoklás: Szöveg kiegészítése
A következő felhasználók mondtak köszönetet: McGregor [HAF]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 jan. 09 16:50 #10834 Írta: verbai1998
verbai1998 válaszolt a témára: Jelentések
hát úgy látszik Darak

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 jan. 07 22:43 #10819 Írta: Darak
Darak válaszolt a témára: Jelentések
Hát engem nem is vesznek emberszámba? Nem nyugodhatok békében? :woohoo: :lol: :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: jimcat[HAF]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 jan. 06 14:25 - 2018 jan. 07 17:53 #10817 Írta: verbai1998
verbai1998 válaszolt a témára: Jelentések
köszike Gery a Jelentést MarcusT nyugodj békében


Most már jelentéseket kérlek mindegyik küldetésről hogy mi volt!! előre is köszönőm!!!
Utolsó szerkesztés: 2018 jan. 07 17:53 Írta: verbai1998. Indoklás: csak érdekel

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 jan. 06 08:52 #10816 Írta: Gery
Gery válaszolt a témára: Jelentések
Jelentés:
2018.01.05 kicsivel 1900 után érkeztünk Altis szigetére. A bevetés várostól délre kezdődött itt rakott le minket a helikopter.
A feladat egyszerű volt mégis fontos a végrehalytása, és a kudarc nem volt opció.

Tegnap lelőttek az iráni erők egy NATO helikoptert a gépen egy magas rangú tiszt utazott, és szigorúan titkos dokumentumok voltak nála.
Nem hagyhatjuk, hogy az Irani erők kezébe kerüljön.
A hírszerzés adatai alapján mind a pilóta, mid a tiszt életben lehet sajnos csak a pilótát sikerült azonosítani,
de öt is túl későn mire megérkeztünk a helyszínre már halott volt és a dokumentum eltűnt.
Viszont sikerült nyomára akadni a titkos dokumentumnak.
Agios Konstatinos-tól keletre egy katonai támaszponton találtuk meg a dokumentumot.
Mivel szinte az egész ellenséges hadtestet felszámoltuk, elkönyvelhetjuk, hogy a küldetés telje siker volt.
A Dokumentum megvan, nincsenek szemtanuk akik megerősíthetnék ott voltunk.
Sajnos mi sem úsztuk meg sérülések nélkül. Elöször Darak esett el. Majd a küldetés befejezése elött nemsokkal MarcusT.
287 szerencsére begyűjtötte a katonai azonosítokat, így azokat vissza tudtuk vinni a támaszpontra.

Üdv:
Gery

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 jan. 05 22:50 #10815 Írta: MarcusT
MarcusT válaszolt a témára: Jelentések
Nem tudok jelentést írni, mivel a nevem sajnálatosan az "Akció közben eltűnt" részhez került. Valaki szedje el a dögcédulám 287-től!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.203 másodperc